Voorjaarsupdate i.v.m. Corona Maatregelen

Het voorjaar staat inmiddels weer voor de deur en wij merken dat het langzamerhand weer steeds drukker begint te worden. Iedereen snakt natuurlijk weer naar wat meer buitenleven en wat meer vrijheid. Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en daarom zal het ook dit jaar geen 'business as usual' worden. We zullen uiteraard weer ons best doen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar hierbij hebben wij ons wel aan een aantal maatregelen te houden.

Het kantoor is open, maar alleen voor noodzakelijk bezoek

Onze receptie mag open zijn voor het doorgeven van serviceopdrachten en het inleveren of ophalen van bijvoorbeeld sleutels voor het onderhoud. Het is bij ons echter niet heel ruim, dus 1,5 meter afstand houden wordt met meerder personen in de receptie erg lastig. Daarom het vriendelijke verzoek om zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Komt u toch even binnen? Doe dit zoveel mogelijk alleen, draag een mondkapje en alleen als u GEEN klachten heeft!

Ophalen en terugbrengen

Ophalen en terugbrengen kan gewoon doorgaan zoals u dat gewend bent. Reserveer uw object op tijd en dan zorgen wij dat hij voor u klaar staat. U kunt met uw TAG gedurende de openingstijden van de poort terecht om uw object op te halen. Ook terugbrengen kan zoals u dat gewend bent en dit hoeft niet van te voren te worden aangegeven.

Karsten Caravanmakelaardij: Alleen geopend op afspraak

De verkoopruimte van de caravanmakelaardij is alleen op afspraak geopend voor bezichtiging van caravans en campers. De inbreng van caravans en campers voor de verkoop gebeurde altijd al op afspraak en dit gaat dan ook 'gewoon' door. Met in achtneming van alle RIVM richtlijnen uiteraard.

 • Hemelvaartsdag GESLOTEN

  Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2021

  Op Koningsdag, dinsdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten zijn. ..

  Lees meer
 • Voorjaarsupdate i.v.m. Corona Maatregelen

  Het voorjaar staat inmiddels weer voor de deur en wij merken dat het langzamerhand weer steeds drukker begint te worden. Iedereen snakt natuurlijk weer naar wat meer buitenleven en wat meer vrijheid. Helaas heb ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2020/2021

  Het is inmiddels alweer december en daarmee nadert 2020 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 19 december 2020 tot en met dinsdag 5 januari 2021 g ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?