Caravanmovers

 Op het gebied van caravanmovers zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen een vol automaat en een half automaat en bij een half automaat kunt u weer kiezen uit modellen welke met een hefboom tegen het wiel worden geplaatst of modellen welke tegen het wiel ´geslingerd´ moeten worden met de slinger van de uitdraaisteunen. Maar let op, want niet elke mover past onder iedere caravan. Kortom voor een advies op maat kunt u het beste even contact met ons opnemen!

Buiten de verschillende uitvoeringen van caravanmovers zijn er ook verschillende merken van verschillende kwaliteit en betrouwbaarheid op de markt verkrijgbaar. Omdat wij u graag onbezorgd gebruiksgemak van uw mover willen garanderen, kiezen wij uitsluitend voor het monteren van movers die hun kwaleiteit en betrouwbaarheid de afgelopen jaren reeds hebben bewezen. Wij leveren en monteren movers van de volgende merken:

   

Accu & Lader

Ook op het gebied van de accu´s zijn er grote verschillen in kwaliteit en prijs op de markt. De huidige trend die wij waarnemen in de markt komt veelal de geleverde kwaliteit niet ten goede. Er wordt namelijk enorm op prijs geconcureerd en bedrijven bieden complete sets aan tegen spot prijzen. Gevolg is dat u als consument denkt een koopje te hebben, maar dit komt uit uiteindelijk toch nog duur te staan. De lader en accu zijn niet goed op elkaar afgestemd of de accu is van dermate slechte kwaliteit dat u binnen de kortste keren een nieuwe accu moet kopen.

Om dit te voorkomen kiezen wij ook hier voor het leveren van een kwalitatief zeer hoogwaardige krachtbron voor uw mover, de Optima Yellow Top. Deze plaatsen wij in combinatie met een Ctek MXS 5.0 acculader, waardoor optimale levensduur bereikt word. Hieronder een klein overzicht van de belangrijkste voordelen van deze producten.

 

Voordelen van de Optima Accu´s

- door de KCK getest als beste accu voor de caravanmover!
- wintervast tot -40 graden, de accu kan dus in de caravan blijven staan!
- geen last van geheugen effect, behoudt langer zijn capaciteit!
- tot ruim 40 minuten manoeuvreren met een accu van slechts 19kg!
- twee keer langere levensduur dan conventionele accu´s!
- absoluut onderhoudsvrij!

Voor de techneuten onder ons die nog niet helemaal overtuigd zijn en meer over dit hoogwaardige staaltje accutechniek willen weten geeft de site van Optima alle technische informatie en uitleg. Klik hier voor de website.

Voordelen van Ctek Laders:

- beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit.
- intelligente lader (past laadcyclus aan op toestand accu).
- gefaseerde oplaadcyclus voor optimaal rendement.
- compact en goed te monteren in uw caravan

Om u te overtuigen van de kwaliteit en de kracht van dit compacte apparaat hebben we een productfilm van de Ctek MXS 5.0 toegevoegd.

Vrijblijvend advies

Omdat de keuze voor de juiste mover van zo veel verschillende factoren afhankelijk is, geven wij u graag persoonlijk advies over wat het beste bij uw situatie past. Aarzel daarom niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact0229 26 16 35
 • Nieuwsbrief Januari 2018

  Allereerst wensen wij u graag een gezond, gelukkig en recreatief 2018! In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze vakantie, de nieuwe website en enkele andere zaken. Deze nieuwsbrief is in januari op ...

  Lees meer
 • Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2018!

  Wij hebben weer een druk en succesvol jaar achter de rug en gaan dat nu vieren met een gezamenlijke kerstlunch en de bijbehorende borrel. Daarna gaan wij genieten van 1,5 week welverdiende vakantie. Wij willen ...

  Lees meer
 • Zondag 24 december zijn wij weer te zien in "Op de camping" van SBS6!

  In de vorige uitzending van ‘Op de camping’ gaven wij handige tips over de (online-) promotie van uw caravan of camper. In deze tweede uitzending vertellen wij waar u rekening mee kunt houden tijdens een be ...

  Lees meer
 • Openingstijden feestdagen

  Bij deze willen wij u informeren over onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Wij zijn zaterdag 23 december 2017 tot en met woensdag 3 januari 2018 gesloten. Dit geldt voor de caravanstalling, het ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?