Caravanmovers

 Op het gebied van caravanmovers zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen een vol automaat en een half automaat en bij een half automaat kunt u weer kiezen uit modellen welke met een hefboom tegen het wiel worden geplaatst of modellen welke tegen het wiel ´geslingerd´ moeten worden met de slinger van de uitdraaisteunen. Maar let op, want niet elke mover past onder iedere caravan. Kortom voor een advies op maat kunt u het beste even contact met ons opnemen!

Buiten de verschillende uitvoeringen van caravanmovers zijn er ook verschillende merken van verschillende kwaliteit en betrouwbaarheid op de markt verkrijgbaar. Omdat wij u graag onbezorgd gebruiksgemak van uw mover willen garanderen, kiezen wij uitsluitend voor het monteren van movers die hun kwaliteit en betrouwbaarheid de afgelopen jaren reeds hebben bewezen. Wij leveren en monteren movers van de volgende merken:

   

Accu & Lader

Ook op het gebied van de accu´s zijn er grote verschillen in kwaliteit en prijs op de markt. De huidige trend die wij waarnemen in de markt komt veelal de geleverde kwaliteit niet ten goede. Er wordt namelijk enorm op prijs geconcureerd en bedrijven bieden complete sets aan tegen spot prijzen. Gevolg is dat u als consument denkt een koopje te hebben, maar dit komt uit uiteindelijk toch nog duur te staan. De lader en accu zijn niet goed op elkaar afgestemd of de accu is van dermate slechte kwaliteit dat u binnen de kortste keren een nieuwe accu moet kopen.

Om dit te voorkomen kiezen wij ook hier voor het leveren van een kwalitatief zeer hoogwaardige krachtbron voor uw mover, de Optima Yellow Top. Deze plaatsen wij in combinatie met een Ctek MXS 5.0 acculader, waardoor optimale levensduur bereikt word. Hieronder een klein overzicht van de belangrijkste voordelen van deze producten.

 

Voordelen van de Optima Accu´s

- door de KCK getest als beste accu voor de caravanmover!
- wintervast tot -40 graden, de accu kan dus in de caravan blijven staan!
- geen last van geheugen effect, behoudt langer zijn capaciteit!
- tot ruim 40 minuten manoeuvreren met een accu van slechts 19kg!
- twee keer langere levensduur dan conventionele accu´s!
- absoluut onderhoudsvrij!

Voor de techneuten onder ons die nog niet helemaal overtuigd zijn en meer over dit hoogwaardige staaltje accutechniek willen weten geeft de site van Optima alle technische informatie en uitleg. Klik hier voor de website.

Voordelen van Ctek Laders:

- beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit.
- intelligente lader (past laadcyclus aan op toestand accu).
- gefaseerde oplaadcyclus voor optimaal rendement.
- compact en goed te monteren in uw caravan

Om u te overtuigen van de kwaliteit en de kracht van dit compacte apparaat hebben we een productfilm van de Ctek MXS 5.0 toegevoegd.

Vrijblijvend advies

Omdat de keuze voor de juiste mover van zo veel verschillende factoren afhankelijk is, geven wij u graag persoonlijk advies over wat het beste bij uw situatie past. Aarzel daarom niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact0229 26 16 35
 • Koningsdag GESLOTEN

  Op zaterdag 27 april vieren wij Koningsdag en is ons bedrijf gesloten. Ophalen en terugbrengen van objecten is wel mogelijk, mits uiteraard tijdig een ophaalverzoek is ingediend. Maandag 29 april staan wij weer ...

  Lees meer
 • Donderdag 5 oktober vanaf 11:00uur GESLOTEN!

  Geachte relatie, Wij zijn donderdag 5 oktober 2023 vanaf 11:00uur gesloten in verband met ons bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit betekent dat de werkplaats, het kantoor en de caravanma ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2023: Gesloten

  Op Koningsdag, donderdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2022/2023

  Het is inmiddels alweer half december en daarmee nadert 2022 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 202 ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?