Stalling Vouwwagen / bagagewagen / boot

Naast caravanstalling en camperstalling kunt u bij ons ook terecht voor de stalling van uw vouwwagen, bagagewagen, aanhanger of boot op trailer. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn.

Binnenstalling vouwwagen / bagagewagen

U wilt uw vouwwagen het hele jaar binnen stallen, beschermd tegen de weersinvloeden. Dan is binnenstalling voor uw vouwwagen de ideale oplossing. U kunt uw vouwwagen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 55,90 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de vouwwagen.

Reserveer direct een stallingplaats!

Winterstalling vouwwagen / bagagewagen

U kunt uw vouwwagen in de zomer thuis kwijt en wilt hem alleen in de winter stallen. Dan is winterstalling voor uw vouwwagen de ideale oplossing. Uw vouwwagen mag van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan en de kosten zijn € 37,05 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de vouwwagen. Dit tarief is inclusief 1x brengen en 1x ophalen.

Reserveer direct een stallingplaats!

Binnenstalling boot op trailer

De binnenstalling voor een boot op trailer is gelijk aan de binnenstalling voor een vouwwagen. Voor € 55,90 per strekkende meter per jaar kunt u de boot onbeperkt halen en brengen. U dient dit wel minimaal 24uur van te voren telefonisch, per mail of via de website te melden.

Reserveer direct een stallingplaats!

Jaarstalling Boot op trailer

U heeft de boot in de zomer in het water liggen en wilt de trailer in deze periode buiten stallen? Maar in de winter wilt u ze wel binnen in de stalling hebben? Dan is jaarstalling voor uw boot de ideale oplossing. Voor € 46,55 per strekkende meter per jaar staat uw boot in de wintermaanden binnen en in de zomermaanden buiten. Het tarief is ongeacht de breedte en inclusief onbeperkt halen en brengen. U dient het wel minimaal 24 uur van te voren te melden wanneer u de boot wilt ophalen.

Reserveer direct een stallingplaats!

Winterstalling Boot op trailer

Wanneer u uw boot alleen in de wintermaanden wilt stallen is winterstalling voor u de oplossing. Uw boot mag van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan. De kosten hiervan zijn € 37,05 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de boot. Dit is inclusief 1x brengen in het najaar en 1x ophalen in het voorjaar. Wilt u de boot of aanhanger tussentijds nog uit de stalling hebben? Dan dient dit in overleg te worden afgesproken.

Reserveer direct een stallingplaats!

Stallingoverzicht Vouwwagen / Bagagewagen / Boot

Soort stalling

Periode stalling

Onbeperkt
ophalen?

Tarief per m1
Vouwwagen

Tarief per m1 
Boot / aanhanger

Binnenstalling

Heel jaar binnen

Ja

€ 55,90

€ 55,90

Jaarstalling

Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen

Ja

N.V.T.

€ 46,55

Winterstalling

Van 1 oktober

tot 1 april binnen

1x brengen

1x halen

€ 37,05

€ 37,05

Reserveer direct een stallingplaats!

 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer
 • Paas Kampeermarkt 2019 Update!

  Maandag 22 april is het alweer 2de Paasdag en dat betekent dat het traditiegetrouw weer tijd is voor de Paas Kampeermarkt! De Paas Kampeermarkt is ons jaarlijkse evenement waarbij particuliere verkopers gratis ...

  Lees meer
 • Maandag 22 april; Paas Kampeermarkt 2018

  Wil jij je caravan, camper, vouwwagen of tent verkopen? Of heb je nog kampeerinventaris waar je niets meer mee doet? Kom dan naar de Paas Kampeermarkt bij Caravancentrum Karsten! Caravancentrum Karsten organ ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

  Met de feestdagen alweer voor de deur willen wij u bij deze graag informeren over onze kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 22 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 gesloten. Dit geldt voor de caravans ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?