Stalling Vouwwagen / bagagewagen / boot

Naast caravanstalling en camperstalling kunt u bij ons ook terecht voor de stalling van uw vouwwagen, bagagewagen, aanhanger of boot op trailer. Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn.

Binnenstalling vouwwagen / bagagewagen

U wilt uw vouwwagen het hele jaar binnen stallen, beschermd tegen de weersinvloeden. Dan is binnenstalling voor uw vouwwagen de ideale oplossing. U kunt uw vouwwagen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven. De kosten voor deze stalling bedragen € 60,40 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de vouwwagen.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Binnenstalling boot op trailer

De binnenstalling voor een boot op trailer is gelijk aan de binnenstalling voor een vouwwagen. Voor € 60,40 per strekkende meter per jaar kunt u de boot onbeperkt halen en brengen. U dient dit wel minimaal 24uur van te voren telefonisch, per mail of via de website te melden. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Jaarstalling/ Winterstalling Boot op trailer

U heeft de boot in de zomer in het water liggen en wilt de trailer in deze periode buiten stallen? Of kunt u de boot met trailer in de zomer bij huis of bij de haven kwijt, maar wilt u ze in de winter wel binnen in de stalling hebben? Dan is jaarstalling voor uw boot de ideale oplossing. Voor € 50,30 per strekkende meter per jaar staat uw boot in de wintermaanden binnen in onze stalling en in de zomermaanden buiten op ons stalling terrein of bij u thuis of in de haven. Het tarief is ongeacht de breedte en inclusief onbeperkt halen en brengen. U dient het wel minimaal 24 uur van te voren te melden wanneer u de boot wilt ophalen. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Stallingoverzicht Vouwwagen / Bagagewagen / Boot

Soort stalling

Periode stalling

Onbeperkt
ophalen?

Tarief per m1
Vouwwagen

Tarief per m1 
Boot / aanhanger

Binnenstalling

Heel jaar binnen

Ja

€ 60,40

€ 60,40

Jaarstalling

Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen

Ja

N.V.T.

€ 50,30

 

Vraag direct een stallingplaats aan!

 • Hemelvaartsdag GESLOTEN

  Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2021

  Op Koningsdag, dinsdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten zijn. ..

  Lees meer
 • Voorjaarsupdate i.v.m. Corona Maatregelen

  Het voorjaar staat inmiddels weer voor de deur en wij merken dat het langzamerhand weer steeds drukker begint te worden. Iedereen snakt natuurlijk weer naar wat meer buitenleven en wat meer vrijheid. Helaas heb ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2020/2021

  Het is inmiddels alweer december en daarmee nadert 2020 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 19 december 2020 tot en met dinsdag 5 januari 2021 g ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?