Over ons

Het team van Caravancentrum Karsten bestaat uit Kees en Debbie en hun zoons Patrick en Danny. Daarnaast is er sinds 2017 1 personeelslid aan het team toegevoegd: Niels. Wij hebben ieder een eigen taak binnen de onderneming en zullen ons hieronder aan u voorstellen.


Van links naar rechts: Niels, Danny, Debbie, Kees, Michel (ex werknemer) en Patrick

Kees Karsten

Kees is de zoon van oprichter Joop Karsten. Al van jongs af aan is hij werkzaam geweest bij zijn vader, eerst in de tuinbouw en later dus in het stallingbedrijf. Sinds het overlijden van zijn vader in 1988 heeft hij het stallingbedrijf gerund, samen met zijn broer John.

In 2009 runde Kees de caravanstalling alleen, administratief ondersteund door Debbie. In november 2009 werd de VOF Caravancentrum Karsten opgericht met zoon Patrick.

Kees zorgt er voor dat uw caravan keurig op tijd klaar staat en wanneer u uw caravan terug brengt dat hij dan weer een mooi plekje in de stalling krijgt.

Debbie Karsten

Debbie is al sinds 1982 getrouwd met Kees en al jaren verantwoordelijk voor de administratie van het stallingbedrijf. Ze was tot mei 2014 enkele dagen per week op kantoor aanwezig en verantwoordelijk voor de complete boekhouding van de stalling. Doordat er door de ontwikkelingen van het caravancentrum steeds meer administratieve werkzaamheden bij kwamen is ze sinds mei 2014 bijna fulltime beschibaar voor het caravancentrum en doet ze naast de administratie onder andere ook de planning en facturatie voor de werkplaats en allerlei overige werkzaamheden.

Patrick Karsten

Patrick is de oudste zoon van Kees en Debbie en is geboren op 12-10-1984 te Hoorn. Hij is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland Alkmaar en tijdens zijn studie heeft hij een ondernemingsplan geschreven voor de Caravanmakelaardij. Als afstudeerstage heeft hij marktonderzoek gedaan naar de haalbaarheid van dit plan en dit pakte zo positief uit dat hij na zijn studie in april 2007 zijn eigen bedrijf Karsten Caravanmakelaardij heeft opgericht.

Na een succesvolle start besloten Kees en Patrick in november 2009 te gaan samenwerken als Caravancentrum Karsten. Door de stalling en de makelaardij samen te voegen en daarbij ook nog eens een BOVAG gecertificeerde werkplaats op te zetten zou er een win-win situatie ontstaan voor alle partijen.

Patrick is verantwoordelijk voor alles omtrent de makelaardij en het grootste gedeelte van de bedrijfsvoering van het caravancentrum.

Danny Karsten

Danny is de jongste zoon van Kees en Debbie en is geboren op 17-08-1987 te Hoorn. Nadat hij op de Technische School Hoorn zijn MBO diploma heeft behaald kiest hij voor een bouwgerichte opleiding bij de Espeq. Na enkele jaren in de bouw wilde hij eigenlijk wel wat anders en dat kwam Kees en Patrick goed uit want het werd in 2011 aardig druk bij het Caravancentrum. Er was veel vraag naar de BOVAG onderhoudsbeurt dus een vaste monteur was hard nodig.

Op 30 mei 2011 behaalde Danny zijn diploma BOVAG Keurmeester AMR en vanaf 14 juni is hij officieel toegetreden tot de VOF. Danny is verantwoordelijk voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd in de werkplaats. Van de BOVAG onderhoudsbeurt tot het monteren van accessoires zoals serviceluiken, fietsendragers, movers en airco´s.

Niels Broekhuizen

Info volgt..

Contact0229 26 16 35

Samen zullen wij als familiebedrijf ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 • Koningsdag GESLOTEN

  Op zaterdag 27 april vieren wij Koningsdag en is ons bedrijf gesloten. Ophalen en terugbrengen van objecten is wel mogelijk, mits uiteraard tijdig een ophaalverzoek is ingediend. Maandag 29 april staan wij weer ...

  Lees meer
 • Donderdag 5 oktober vanaf 11:00uur GESLOTEN!

  Geachte relatie, Wij zijn donderdag 5 oktober 2023 vanaf 11:00uur gesloten in verband met ons bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit betekent dat de werkplaats, het kantoor en de caravanma ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2023: Gesloten

  Op Koningsdag, donderdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2022/2023

  Het is inmiddels alweer half december en daarmee nadert 2022 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 202 ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?