Nieuws

VACATURE: Ervaren Allround Caravan Monteur

VACATURE: Ervaren Allround Caravan Monteur

Wij zijn bij Caravancentrum Karsten op zoek naar een: Ervaren allround caravan monteur Functieomschrijving Als caravanmonteur zorg jij ervoor dat onze klanten zorgeloos met hun caravan of camper op vakantie kunnen gaan! Jij houdt je bezig met het onderhoud van en reparaties aan caravans en campers. Je voert zelfstandig de BOVAG onderhoudsbeurt aan caravans uit en bent in staat om zelf noodzakelijke reparaties op het gebied van onderstel, elektrotechniek, gas, water, exterieur en interieur uit te voeren. Daarnaast ben jij in staat om accessoires zoals caravanmovers, airco’s en fietsendragers te monteren en de klant hierover ook uitleg te geven op een professionele klantvriendelijke manier. Het herstellen van kleine schades hoort ook bij het takenpakket. Groot schadewerk besteden wij uit aan een partner.

Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

Met de feestdagen alweer voor de deur willen wij u bij deze graag informeren over onze kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 22 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 gesloten. Dit geldt voor de caravanstalling, het servicecenter en de caravanmakelaardij. Vrijdag 21 december sluiten wij om 12:00uur en gaan wij met ons hele team genieten van een gezamenlijke lunch en kerstborrel. Vanaf vrijdag 4 januari zijn wij weer aanwezig.

Openingstijden winterseizoen 2018/2019

Openingstijden winterseizoen 2018/2019

Inmiddels is het helaas alweer november. De dagen worden korter, de klok is een uurtje achteruit gegaan en het kampeerseizoen is voor de meesten nu echt afgelopen. Dit betekent dat onze aangepaste openingstijden voor de wintermaanden vanaf 1 november weer van kracht zijn. DE CARAVANSTALLING is van 1 november tot 1 maart gesloten. U kunt in deze periode alleen terecht op afspraak.

Hemelvaartsdag 2018

Hemelvaartsdag 2018

CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 tot 20:00uur. U kunt uw caravan dus wel ophalen (mits gereserveerd) en terugbrengen als u in bezit bent van een TAG om de elektrische poort te openen. Heeft u nog geen TAG? Haal deze dan tijdens kantooruren bij ons op! CARAVANMAKELAARDIJ: Aanstaande donderdag 10 mei zijn wij geopend van 12:00 tot 16:00uur. Dit geldt alleen voor de afdeling verkoop! U kunt op Hemelvaartsdag terecht voor bezichtiging van caravans & campers in onze verkoopruimte. Wilt u uw caravan of camper door ons laten verkopen? Dan kunnen we een afspraak maken vóór of na Hemelvaartsdag.

Koningsdag 2018!

Koningsdag 2018!

Op Koningsdag, vrijdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten zijn. Het haal- en breng plein is wel toegankelijk voor stalling klanten met een TAG. De 'normale' tijden voor een vrijdag zijn van toepassing: van 08:00 tot 22:00uur is de poort actief.

Halen & Brengen tijdens Pasen

Halen & Brengen tijdens Pasen

Tijdens het Paasweekend zijn wij druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 1 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende dag op maandag 2 april plaatsvindt hebben wij aangepaste openingstijden voor het halen en brengen van objecten uit de stalling. ZONDAG 1 APRIL: Ophalen mogelijk van 14:00 tot 17:00uur.                                 Terugbrengen mogelijk van 14:00 tot 17:00uur. MAANDAG 2 APRIL: OPHALEN EN TERUGBRENGEN NIET MOGELIJK! DIINSDAG 3 APRIL: Ophalen mogelijk vanaf 10:30uur.

Maandag 2 april: Paas Kampeermarkt!

Maandag 2 april: Paas Kampeermarkt!

Wil jij je caravan, camper, vouwwagen of tent verkopen? Of heb je nog kampeerinventaris waar je niets meer mee doet? Kom dan naar de Paas Kampeermarkt bij Caravancentrum Karsten! Caravancentrum Karsten organiseert jaarlijks op maandag 2de Paasdag de Paas Kampeermarkt. Als verkoper van een kampeermiddel of kampeerspullen kan je hier GRATIS aan mee doen! Hoe? Stuur een e-mail naar info@caravancentrumkarsten.nl met je naam, telefoonnummer en wat je wilt verkopen. Je krijgt dan vanzelf meer informatie. Tijdens de Paas Kampeermarkt is zowel het buitenterrein als de showroom van Caravancentrum Karsten geopend en beschikbaar voor de markt.

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018

Allereerst wensen wij u graag een gezond, gelukkig en recreatief 2018! In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze vakantie, de nieuwe website en enkele andere zaken. Deze nieuwsbrief is in januari op papier meegestuurd naar alle klanten die nog van oudsher in januari hun stalling factuur ontvangen. Tegenwoordig lopen overeenkomsten vanaf de datum dat een object wordt binnen gebracht voor de stalling, dus veel mensen krijgen hun factuur pas later in het jaar. Daarom publiceren wij deze nieuwsbrief ook digitaal op onze website. Wintersport 2018 In de week van 27 januari tot en met 3 februari zijn wij GESLOTEN! Wilt u uw object in deze week ophalen of terugbrengen? Laat dit dan vóór donderdag 25 januari aan ons weten.

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2018!

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2018!

Wij hebben weer een druk en succesvol jaar achter de rug en gaan dat nu vieren met een gezamenlijke kerstlunch en de bijbehorende borrel. Daarna gaan wij genieten van 1,5 week welverdiende vakantie. Wij willen een ieder weer hartelijk danken voor het vertrouwen in ons het afgelopen seizoen en hopen u allen in het volgende kampeerseizoen weer terug te zien. Namens ons complete team willen wij iedereen hele fijne feestdagen toewensen en al het goeds voor 201 Vanaf donderdag 4 januari 2018 staan wij weer voor u klaar! Feestelijke kerstgroeten, Het team van Caravancentrum Karsten

Zondag 24 december zijn wij weer te zien in "Op de camping" van SBS6!

Zondag 24 december zijn wij weer te zien in "Op de camping" van SBS6!

In de vorige uitzending van ‘Op de camping’ gaven wij handige tips over de (online-) promotie van uw caravan of camper. In deze tweede uitzending vertellen wij waar u rekening mee kunt houden tijdens een bezichtiging. Nieuwsgierig? Zorg dan dat u er a.s. zondag om 16:00uur klaar voor zit! Komt dit niet gelegen? Op zondag 30 december is de herhaling!

Openingstijden feestdagen

Openingstijden feestdagen

Bij deze willen wij u informeren over onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Wij zijn zaterdag 23 december 2017 tot en met woensdag 3 januari 2018 gesloten. Dit geldt voor de caravanstalling, het servicecenter en de caravanmakelaardij. Vrijdag 22 december sluiten wij om 12:00uur en gaan wij met ons hele team genieten van een gezamenlijke lunch en kerstborrel. Ophalen & terugbrengen Wilt u uw caravan/camper in deze periode ophalen uit de stalling? Geef dit dan aan vóór donderdag 21 december! Wij zullen uw object klaar zetten op het haal- & brengplein en uw TAG activeren zodat u tijdens onze kerstsluiting evengoed uw object kunt ophalen.

Zondag 3 december zijn wij te zien in "Op de camping" van SBS6!

Zondag 3 december zijn wij te zien in "Op de camping" van SBS6!

De banner spreekt eigenlijk al voor zichzelf: a.s. zondag 3 december zijn wij om 16:00uur te zien in het programma "Op de camping" van SBS6. Dit is de eerste van 3 uitzendingen waarin wij met onze afdeling Karsten Caravanmakelaardij als onafhankelijk verkoopspecialist verschillende verkoop tips geven. In deze eerste aflevering geven wij tips met betrekking tot de promotie van uw caravan of camper.

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Begin november is onze nieuwe website 'live' gegaan. De vorige website was verouderd en niet goed geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Tegenwoordig gebruikt men steeds vaker de mobile telefoon of de tablet om zaken via het internet te regelen. Tevens geeft zoekmachine Google websites die mobiel vriendelijk zijn een betere ranking dan websites die dit niet zijn. Vandaar dat wij hebben besloten de website te vernieuwen.

De Paas Kampeermarkt in het nieuws!

De Paas Kampeermarkt in het nieuws!

Afgelopen weekend stond de aankondiging van onze Paas Kampeermarkt in verschillende zondagskranten door heel Noord-Holland! We hebben inmiddels al redelijk wat aanmeldingen ontvangen dus we hebben er alle vertrouwen in dat we een gevarieerd aanbod aan gebruikte spullen te bieden hebben op 2de Paasdag...

BELANGRIJK NIEUWS!

BELANGRIJK NIEUWS!

Bent u stallingklant bij ons? Dan had u waarschijnlijk al gemerkt dat er dit jaar geen nieuwsbrief bij de stallingfactuur zat welke u eerder dit jaar al heeft ontvangen. Dit komt doordat veel van het nieuws dat wij u nu gaan melden nog volop in ontwikkeling was. Daarom bij deze alsnog een nieuwsbrief boordevol belangrijk nieuws want we hebben deze winter alles behalve stil gezeten! Nieuwe elektrische toegangspoort met toegangscontrole en TAG! De grootste verandering is onze nieuwe toegangspoort met toegangscontrole d.m.v.

 • VACATURE: Ervaren Allround Caravan Monteur

  Wij zijn bij Caravancentrum Karsten op zoek naar een: Ervaren allround caravan monteur
  Functieomschrijving
  Als caravanmonteur zorg ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

  Met de feestdagen alweer voor de deur willen wij u bij deze graag informeren over onze kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 22 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 gesloten. Dit geldt voor de caravans ...

  Lees meer
 • Openingstijden winterseizoen 2018/2019

  Inmiddels is het helaas alweer november. De dagen worden korter, de klok is een uurtje achteruit gegaan en het kampeerseizoen is voor de meesten nu echt afgelopen. Dit betekent dat onze aangepaste openingstijde ...

  Lees meer
 • 2de Pinksterdag 2018

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 21 mei; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?