Camperstalling

Van oudsher is Caravanstalling Karsten een begrip als het gaat om het stallen van caravans. Sinds 1975 weten caravanbezitters de weg naar Oosterblokker te vinden voor een veilig onderkomen voor hun kostbare vakantiehuisje op wielen. Zo’n 25 jaar later is de opmars van een ander soort vakantiehuis op wielen op gang gekomen; de camper! Uiteraard wilden wij ook camper bezitters de mogelijkheid geven hun camper bij ons te stallen. In een kleine 20 jaar tijd is ons klantenbestand met campers uitgegroeid van een enkeling tot nu circa 120 stuks.

Binnenstalling camper

Wanneer u kiest voor binnenstalling staat uw camper het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen. U kunt uw camper in het hoogseizoen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven. De kosten voor deze stalling bedragen € 91,60 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de camper.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Jaarstalling / Winterstalling camper

Bent u in de zomermaanden veel met uw camper weg en heeft u eigenlijk alleen een binnenstalling voor de winter nodig? Of gaat u regelmatig weg, maar wilt u de camper tussentijds toch af en toe nog even bij ons kwijt? Dan is onze 'Jaarstalling' voor u de ideale oplossing. Uw camper staat gedurende de zomermaanden op ons buiten terrein en in de winter binnen in één van onze stalling loodsen. U kunt uw camper in het hoogseizoen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven. De kosten voor deze stalling bedragen € 75,35 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de camper.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Accu onderhoud tijdens de stalling

Wanneer u uw camper langere tijd niet gebruikt is het van belang dat uw accu's niet langzaam leeg lopen door (stiekeme) stroomverbruikers in uw camper. Hiervoor gebruiken wij hoofdstroomschakelaars, ook wel massaschakelaars genoemd. Deze worden ingebouwd op een plaats vlakbij de accu en zorgen ervoor dat de stroomkring fysiek wordt onderbroken. Door deze onderbreking zal een accu nagenoeg niet leeg lopen en heeft deze een langere levensduur. Een hoofdstroomschakelaar voor iedere accu is verplicht in onze stalling. Indien uw camper nog niet over een hoofdstroomschakelaar beschikt voor iedere accu kunnen wij deze eventueel voor u inbouwen.

Door het gebruik van een massaschakelaar kunnen wij de levensduur van uw accu's optimaliseren. Deze oplossing is veelal beter voor uw accu dan het continu aan de stroom plaatsen van de camper. Die  mogelijkheid hebben wij in het verleden wel aangeboden, maar dit gaf nog regelmatig accu problemen. Daarnaast brengt het continu aan de stroom plaatsen een veel groter risico op kortsluiting en brand met zich mee en dat kunnen we hiermee uitsluiten. Wilt u hierover meer informatie dan geven wij u graag aanvullende uitleg.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Uw camper ophalen in de winter

Wanneer u van plan bent uw object ook in de winter te gebruiken is dat tegen een kleine extra betaling mogelijk, mits u dit van te voren meldt. Wij gaan vanaf oktober alle objecten opbergen voor de winterperiode en dit betekent dat onze loodsen compleet worden vol gereden, inclusief de inrijpaden. Wilt u uw object na 1 oktober nog gebruiken dan dient u dit vóór 1 oktober aan ons te laten weten. Zo kunnen wij er rekening mee houden en de camper vooraan in de stalling houden. Voor het vooraan houden van uw camper rekenen wij eenmalig € 30,- en deze wordt direct bij het doorgeven aan u in rekening gebracht. Voor dit bedrag mag u de camper in de winter 1x kosteloos ophalen. Wilt u uw camper in de winter vaker ophalen? Dat kan, maar dan rekenen wij € 30,- per keer. Wanneer u vergeet aan ons door te geven dat u de camper in de winter nog wilt gebruiken dan bestaat de kans dat u er niet meer bij kunt en moet wachten tot medio maart.

Stallingoverzicht camper 2023

Soort stalling

Periode stalling

Onbeperkt
ophalen?

Tarief per strekkende meter

 

Binnenstalling Camper

Heel jaar binnen

Ja

€ 91,60

 

Jaarstalling / Winterstalling Camper

Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen

Ja

€ 75,35

 

Buitenstalling Camper

Heel jaar buiten

Ja

€ 68,25

Vraag direct een stallingplaats aan!

 • Koningsdag GESLOTEN

  Op zaterdag 27 april vieren wij Koningsdag en is ons bedrijf gesloten. Ophalen en terugbrengen van objecten is wel mogelijk, mits uiteraard tijdig een ophaalverzoek is ingediend. Maandag 29 april staan wij weer ...

  Lees meer
 • Donderdag 5 oktober vanaf 11:00uur GESLOTEN!

  Geachte relatie, Wij zijn donderdag 5 oktober 2023 vanaf 11:00uur gesloten in verband met ons bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit betekent dat de werkplaats, het kantoor en de caravanma ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2023: Gesloten

  Op Koningsdag, donderdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2022/2023

  Het is inmiddels alweer half december en daarmee nadert 2022 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 202 ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?