Camperstalling

Van oudsher is Caravanstalling Karsten een begrip als het gaat om het stallen van caravans. Sinds 1975 weten caravanbezitters de weg naar Oosterblokker te vinden voor een veilig onderkomen voor hun kostbare vakantiehuisje op wielen. Zo’n 25 jaar later is de opmars van een ander soort vakantiehuis op wielen op gang gekomen; de camper! Uiteraard wilden wij ook camperbezitters de mogelijkheid geven hun camper bij ons te stallen. In een kleine 20 jaar tijd is ons klantenbestand met campers uitgegroeid van een enkeling tot nu circa 90 stuks. Wij hebben een speciale loods waar ook stroomaansluitingen aanwezig zijn zodat we uw camper tegen een kleine meerprijs desgewenst aan de 230v kunnen zetten voor het behoud van uw accu’s. Wat de mogelijkheden en tarieven zijn leest u hieronder.

Binnenstalling camper

Wanneer u kiest voor binnenstalling staat uw camper het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen. U kunt uw camper onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 59,10 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de camper. Optioneel kunt u kiezen voor een stroomaansluiting. De kosten voor het aan de stroom zetten van uw camper bedragen € 60,- per jaar.

Reserveer direct een stallingplaats!

Jaarstalling camper

Uw caravan staat gedurende de zomermaanden op ons buiten terrein en in de winter binnen in één van onze stallingloodsen. U kunt uw caravan onbeperkt ophalen, mits u dit twee dagen van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 49,50 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de camper.

Reserveer direct een stallingplaats!

Winterstalling camper

U bent gedurende het zomerseizoen veel met uw camper op pad en kunt hem tussentijds wel even bij huis kwijt. U wilt uw camper alleen tijdens de koude wintermaanden bij ons stallen. Dan is winterstalling voor de camper voor u de perfecte oplossing. Uw camper mag dan van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan. Het is bij winterstalling niet mogelijk uw camper tussentijds op te halen. Het tarief is gebaseerd op 1x brengen in het naseizoen en weer ophalen in het voorseizoen. Wilt u uw camper tussentijds toch nog een keer gebruiken? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. Winterstalling voor uw camper kost € 40,90 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de camper. Optioneel is het tijdens de winterstalling mogelijk uw camper aan de stroom te plaatsen. De kosten voor een stroomaansluiting tijdens de wintermaanden zijn € 40,-.

Reserveer direct een stallingplaats!

Zomerstalling camper binnen

Tijdens de koude wintermaanden gebruikt u uw camper voor een fantastische rondreis in het zonnige zuiden. Pas als de temperaturen hier in Nederland weer beginnen te stijgen keert u terug naar huis en u zoekt dus een adres voor uw camper tijdens de zomermaanden. Geen probleem! U kunt uw camper bij ons in de zomerstalling plaatsen. Het tarief is gelijk aan de winterstalling: € 40,90 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de camper. Uw camper staat dan bij ons binnen in de stallingloods en dit tarief geldt van 1 april tot 1 oktober. Bij de prijs is inbegrepen 1x brengen en 1x ophalen. Wilt u uw camper tussentijds nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een zomervakantie? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. Ook bij zomerstalling is een stroomaansluiting mogelijk. De kosten hiervan zijn € 40,-.

Reserveer direct een stallingplaats!

Camperstalling per maand

U bent veel met uw camper weg en wilt daarom geen stalling voor een jaar betalen. Maar als u even thuis bent wilt u de camper wel kwijt want u kunt of wilt hem niet te lang voor de deur hebben. In dat geval kunt u bij ons ook kiezen voor camperstalling per maand. Een flexibele oplossing! Voor camperstalling per maand rekenen wij € 9,50 per strekkende meter per maand, ongeacht de breedte van de camper. Dit tarief is inclusief onbeperkt halen en terugbrengen, mits u de camper minimaal 24uur van te voren reserveert. Het tarief wordt per hele maand bepaald, stalt u dus zes weken, betaalt u voor 2 maanden. Wilt u uw camper ook tijdens deze korte stallingperiode aan de stroomvoorziening hebben staan? Dat kan! De kosten hiervan zijn € 10,- per maand.

Reserveer direct een stallingplaats!

Soort stalling

Periode stalling

Onbeperkt
ophalen?

Tarief per strekkende meter

Stroom aansluiting

Binnenstalling Camper

Heel jaar binnen

Ja

€ 59,10

€ 60,-

Jaarstalling Camper

Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen

Ja

€ 49,50

€ 40,-

Winterstalling Camper

Van 1 oktober
tot 1 april binnen

1x brengen
1x halen

€ 40,90

€ 40,-

Zomerstalling Camper

Van 1 april tot
1 oktober binnen

1x brengen
1x halen

€ 40,90

€ 40,-

Stalling Camper
per maand

Variabel per maand binnen

Ja

€ 9,50

€ 10,-

 

Reserveer direct een stallingplaats!

 • VACATURE: Ervaren Allround Caravan Monteur

  Wij zijn bij Caravancentrum Karsten op zoek naar een: Ervaren allround caravan monteur
  Functieomschrijving
  Als caravanmonteur zorg ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

  Met de feestdagen alweer voor de deur willen wij u bij deze graag informeren over onze kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 22 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 gesloten. Dit geldt voor de caravans ...

  Lees meer
 • Openingstijden winterseizoen 2018/2019

  Inmiddels is het helaas alweer november. De dagen worden korter, de klok is een uurtje achteruit gegaan en het kampeerseizoen is voor de meesten nu echt afgelopen. Dit betekent dat onze aangepaste openingstijde ...

  Lees meer
 • 2de Pinksterdag 2018

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 21 mei; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?