Caravanstalling

Caravanstalling Karsten is al sinds 1975 een begrip in West-Friesland. Destijds waren er minder caravanstallingen dan nu, dus niet alleen mensen uit omgeving Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Purmerend wisten ons te vinden, maar ook vanuit Zaanstad, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Den-Helder, Amsterdam en zelfs plaatsen buiten Noord Holland, zoals Lelystad en Almere kwamen mensen voor het stallen van hun caravan naar Karsten in Oosterblokker. Door de jaren heen zijn de oude kassen vervangen door loodsen en daardoor staat uw caravan bij ons niet onder glas gestald.

Voor het stallen van uw caravan heeft u bij ons de volgende mogelijkheden:

Binnenstalling caravan

Uw caravan staat het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen. U kunt uw caravan onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 55,90 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan.

Reserveer direct een stallingplaats!

Jaarstalling caravan

Uw caravan staat gedurende de zomermaanden op ons buiten terrein en in de winter binnen in één van onze stallingloodsen. U kunt uw caravan onbeperkt ophalen, mits u dit twee dagen van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. De kosten voor deze stalling bedragen € 46,55 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan.

Reserveer direct een stallingplaats!

Winterstalling caravan

U heeft uw caravan in de zomermaanden op een seizoen plaats staan of kunt hem bij huis kwijt en wilt uw caravan alleen in de wintermaanden bij ons stallen. Dan is winterstalling voor u de perfecte oplossing. Uw caravan mag dan van 1 oktober tot 1 april bij ons binnen in de stalling staan. Bij winterstalling is het niet mogelijk uw caravan tussentijds op te halen, bij de prijs is inbegrepen 1x brengen en 1x weer ophalen. Wilt u uw caravan toch tussentijds vaker halen? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken. De kosten van winterstalling zijn € 37,05 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de caravan.

Reserveer direct een stallingplaats!

Zomerstalling caravan

U gebruikt uw caravan in de winter op een seizoen plaats voor de wintersport in bijvoorbeeld Oostenrijk of om tijdens de koude wintermaanden lekker te overwinteren in Spanje. U wilt uw caravan dus alleen in de zomermaanden stallen. Dit is uiteraard ook mogelijk. Het tarief is gelijk aan de winterstalling:
€ 37,05 per strekkende meter per periode, ongeacht de breedte van de caravan. Dit tarief geldt van 1 april tot 1 oktober en is inclusief 1x brengen en 1x ophalen. Uw caravan staat gedurende deze periode bij ons binnen in een stallingloods. Wilt u de caravan tussentijds nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een zomervakantie? Dan zal dit in overleg moeten worden afgesproken.

Reserveer direct een stallingplaats!

Caravanstalling per maand

U heeft uw caravan altijd thuis onder de carport staan, maar gaat deze verbouwen. Of u heeft een caravan gekocht en kunt hem bij familie kwijt maar pas over een paar weken. In dat geval kunt u bij ons ook kiezen voor caravanstalling per maand. Een oplossing voor uw tijdelijke stalling probleem!
Voor caravanstalling per maand rekenen wij € 7,50 per strekkende meter per maand, ongeacht de breedte van de caravan. Dit tarief is inclusief onbeperkt halen en terugbrengen, mits u de caravan minimaal 24uur van te voren reserveert. Het tarief wordt per hele maand bepaald, stalt u dus zes weken, betaalt u voor 2 maanden.

Reserveer direct een stallingplaats!

Stallingoverzicht Caravan

Soort stalling Periode stalling Onbeperkt ophalen Tarief per strekkende meter
Binnenstalling Caravan Heel jaar binnen Ja € 55,90
Jaarstalling Caravan Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen Ja

€ 46,55

Winterstalling Caravan Van 1 oktober
tot 1 april binnen
1x brengen
1x halen
€ 37,05
Zomerstalling Caravan Van 1 april tot
1 oktober binnen
1x brengen
1x halen
€ 37,05
Stalling Caravan per maand Variabel per maand binnen Ja € 7,50

Reserveer direct een stallingplaats!

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?