Caravanstalling

Caravanstalling Karsten is al sinds 1975 een begrip in West-Friesland. Destijds waren er minder caravanstallingen dan nu, dus niet alleen mensen uit omgeving Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Purmerend wisten ons te vinden, maar ook vanuit Zaanstad, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Den-Helder, Amsterdam en zelfs plaatsen buiten Noord Holland, zoals Lelystad en Almere kwamen mensen voor het stallen van hun caravan naar Karsten in Oosterblokker. Door de jaren heen zijn de oude kassen vervangen door loodsen en daardoor staat uw caravan bij ons niet onder glas gestald.

Voor het stallen van uw caravan heeft u bij ons de volgende mogelijkheden:

Binnenstalling caravan

Uw caravan staat het hele jaar door bij ons binnen opgeslagen. U kunt uw caravan gedurende het hoogseizoen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven. De kosten voor deze stalling bedragen € 60,40 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Jaarstalling / Winterstalling caravan

Uw caravan staat gedurende de zomermaanden op de seizoensplaats of bij ons op het buiten terrein en in de winter binnen in één van onze stalling loodsen. U kunt uw caravan gedurende het hoogseizoen onbeperkt ophalen, mits u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch, per e-mail of via de website aan ons laat weten. Voor ophalen op zondag geldt dat dit uiterlijk vrijdag vóór 12:00uur aan ons dient te zijn doorgegeven. De kosten voor deze stalling bedragen € 50,30 per strekkende meter per jaar, ongeacht de breedte van de caravan.

Vraag direct een stallingplaats aan!

Ophalen in de winter

Wanneer u van plan bent uw object ook in de winter te gebruiken is dat voor ons geen probleem, mits u dit van te voren meldt. Wij gaan vanaf oktober alle objecten opbergen voor de winterperiode en dit betekent dat onze loodsen compleet worden vol gereden, inclusief de inrijpaden. Wilt u uw object na 1 oktober nog gebruiken dan dient u dit vóór 1 oktober aan ons te laten weten. Zo kunnen wij er rekening mee houden en de caravan vooraan in de stalling houden. De kosten voor het vooraan houden van uw caravan zijn éénmalig € 30,- en deze worden direct bij het doorgeven in rekening gebracht. Voor dit bedrag mag u de caravan in de winter 1x ophalen. Wilt u de caravan in de winter vaker ophalen? Geen probleem, maar dan rekenen wij € 30,- per keer dat u de caravan extra wilt halen. Wanneer u aan ons vergeet door te geven dat u de caravan nog nodig heeft na 1 oktober bestaat de kans dat u er niet meer bij kunt en moet wachten tot medio maart.

Stallingoverzicht Caravan

Soort stalling Periode stalling Onbeperkt ophalen Tarief per strekkende meter
Binnenstalling Caravan Heel jaar binnen Ja € 60,40
Jaarstalling / Winterstalling Caravan Heel jaar: Zomer buiten/winter binnen Ja

€ 50,30

Vraag direct een stallingplaats aan!

 • Hemelvaartsdag GESLOTEN

  Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2021

  Op Koningsdag, dinsdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten zijn. ..

  Lees meer
 • Voorjaarsupdate i.v.m. Corona Maatregelen

  Het voorjaar staat inmiddels weer voor de deur en wij merken dat het langzamerhand weer steeds drukker begint te worden. Iedereen snakt natuurlijk weer naar wat meer buitenleven en wat meer vrijheid. Helaas heb ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2020/2021

  Het is inmiddels alweer december en daarmee nadert 2020 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 19 december 2020 tot en met dinsdag 5 januari 2021 g ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?