Update Paas Kampeermarkt 2018!

Op maandag 2 april; 2de Paasdag pakken wij traditiegetrouw weer groots uit met de Paas Kampeermarkt. Er is weer van alles te zien en te beleven op kampeergebied. Snuffel gezellig rond over de Paas Kampeermarkt en laat u inspireren door de verschillende partners in business van Caravancentrum Karsten.

Paas Kampeermarkt

De Paas Kampeermarkt speelt op deze dag een belangrijke rol. Deelnemers aan de markt kunnen geheel kosteloos hun kampeerspullen te koop aanbieden aan het publiek. Dit varieert van losse kampeerspullen en tenten tot aan complete vouwwagens, caravans en campers. Voor u als bezoeker betekent dit een nóg uitgebreider aanbod van gebruikte kampeermiddelen. Daarom is dit de ideale gelegenheid om uw kampeeruitrusting compleet te maken!

 

Mover & E-Bike Demonstraties 

Wilt u meer weten over caravanmovers, accu’s en/of acculaders? Dan staat het team van Caravanmovershop.nl u graag te woord. Zij hebben tevens enkele demo modellen mee. (Meer info: www.caravanmovershop.nl)

Voor informatie over e-bikes kunt u terecht bij het team van Dave Tweewielers. Uiteraard bent u ook voor de ‘gewone’ fiets bij Dave aan het juiste adres. (Meer info: www.davetweewielers.nl)

BOVAG Onderhoud & Schadeherstel

Heeft u vragen over BOVAG onderhoud aan uw caravan of camper? Of wilt u informatie over de inbouw of opbouw van accessoires? Tijdens de Kampeermarkt zijn de deuren van de werkplaats geopend en kunt u met al uw vragen bij Danny terecht. Hier is ook het team van Eurocarafans uit Zwaag aanwezig voor informatie over schadeherstel aan uw caravan of camper. (Meer info: www.eurocarafans.nl)

Matras op maat

Bent u toe aan een nieuw matras in uw caravan of camper? Of wilt u een nieuw (top-)matras voor thuis? Dan kunt u voor advies en maatwerk terecht bij Matras op Maat. (Meer info: www.matrasopmaat.eu)

Camper verhuur

Indien u overweegt een camper te huren dan staat het team van PakeenCamper.nl voor u klaar om hier nadere informatie over te verstrekken. Uiteraard is het ook mogelijk om gelijk een reservering voor uw vakantie te doen! (Meer info: www.pakeencamper.nl)

Maatwerk Camper inbouw

Heeft u een bestelbus die u graag wilt ombouwen tot buscamper? Dan bent u hiervoor bij Sprinter Campers uit Enkhuizen aan het juiste adres! Zij zijn aanwezig op de Kampeermarkt en informeren u graag over de mogelijkheden. (Meer info: www.sprintercampers.nl)

Muziek, Springkussen & Van Ree Patat

Tijdens de Kampeermarkt zal er ‘live’ muziek worden gedraaid door DJ Barefaced Audacity. Hij zal de dag muzikaal aankleden en combineert het beste uit het verleden met de favoriete tracks van heden.

Uiteraard is er ook aan de innerlijke mens gedacht. De snackwagen van Van Ree Patat zal op het evenement aanwezig zijn en hier kunt u vanaf 12:00uur terecht voor heerlijke zelfgemaakte patat en andere snacks. Een begrip in Hoorn! Speciaal voor de kinderen is er een springkussen aanwezig zodat ze zich lekker kunnen uitleven, terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op leuke prijzen!

Om te winnen moet u op de Kampeer Experience een aantal vragen beantwoorden en onder de deelnemers die de vragen goed hebben beantwoord worden leuke prijzen verloot. U maakt o.a. kans op een disselslot, een set caravanspiegels en andere leuke prijzen!

Parkeren en entree

Parkeren en entree is uiteraard GRATIS! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn. Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houdt u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen geen overlast veroorzaken.

Klinkt goed, waar moet ik zijn?

Kortom, er is op deze dag weer van alles te doen en te beleven! Het team van Caravancentrum Karsten en alle marktdeelnemers heten u van harte welkom op maandag 2de Paasdag van 10:00-17:00uur aan de Noorderdracht 59a in Oosterblokker.

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?