Paas Kampeermarkt 2019 Update!

Maandag 22 april is het alweer 2de Paasdag en dat betekent dat het traditiegetrouw weer tijd is voor de Paas Kampeermarkt! De Paas Kampeermarkt is ons jaarlijkse evenement waarbij particuliere verkopers gratis met hun kampeerspullen bij ons op de markt kunnen staan. Daarnaast is natuurlijk de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij open met het uitgebreide aanbod gebruikte caravans en campers en er zijn weer verschillende leveranciers en partners in business aanwezig.

De Paas Kampeermarkt

Al vanaf de allereerste keer is de Paas Kampeermarkt een groot succes. Mensen die hun kampeerspullen willen verkopen kunnen gratis meedoen aan onze Kampeermarkt. Het aanbod van de deelnemers varieert ook dit jaar van complete caravans en campers tot tenten, vouwwagens en kampeerinventaris zoals stoelen, tafels, potten en pannen. Kortom, een gevarieerd aanbod van gebruikte spullen en de ideale gelegenheid voor bezoekers om de kampeeruitrusting compleet te maken.

Het lijkt erop dat het dit jaar perfect weer wordt voor de kampeermarkt en dat we het grotendeels buiten kunnen laten plaatsvinden. Mocht het weer onverhoopt toch tegenwerken dan hebben we de mogelijkheid om de markt binnen in onze verkoopruimte te houden. Met andere woorden: weer of geen weer, het is altijd Paas Kampeermarkt weer!

Matras op maat

Naast de kampeermarkt zijn er ook verschillende partners in business van Karsten aanwezig. Bent u toe aan een nieuw matras voor uw caravan of camper? Of zoekt u een op maat gemaakt matras voor in uw boot? Dan kunt u voor advies en maatwerk terecht bij Matras op Maat. Uiteraard zijn de matrassen en topmatrassen ook geschikt voor thuis!

Kijk voor meer informatie op: www.matrasopmaat.eu

Mover Demonstraties

Kamperen wordt steeds comfortabeler en met een goede caravanmover zet u uw caravan moeiteloos tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plek. Wilt u meer weten over caravanmovers óf over bijbehorende accu’s en acculaders? Dan staat het team van Caravanmovershop.nl u graag te woord. Zij hebben tevens enkele demo modellen mee.

Kijk voor meer informatie op www.caravanmovershop.nl

Maatwerk Camper inbouw

Bus campers zijn hip! Ze zijn compact, wendbaar en u kunt er vaak mee op plaatsen komen waar je met een grote camper niet komt. Heeft u een bestelbus die u graag zou willen ombouwen tot bus amper? Dan bent u hiervoor bij Sprinter Campers uit Enkhuizen aan het juiste adres! Zij zijn aanwezig op de Kampeermarkt en informeren u graag over de mogelijkheden en eisen conform RDW richtlijnen.

Kijk voor meer informatie op www.sprintercampers.nl

Schadeherstel Exterieur

Je hoopt natuurlijk dat het je nooit overkomt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom zijn de heren van EurocaraFans ook aanwezig op de Paas Kampeermarkt. Want als u dan onverhoopt toch eens schade heeft is het goed om te weten dat uw caravan of camper in goede handen is. Hoe gecompliceerder de schade, des te groter is de uitdaging om deze te herstellen. Niets is te gek voor de vakmannen van EurocaraFans.

Kijk voor meer informatie op www.eurocarafans.nl

Schadeherstel Interieur

Ook binnen in de caravan of camper gaat het wel eens mis. Tijdens het rijden verschuiven spullen in de bovenkastjes en bij het openen hiervan valt er een pot pindakaas op het aanrecht. Gevolg, een lelijke deuk in het aanrechtblad. Mocht dit u overkomen dan hoeft u niet gelijk het hele keukenblok te demonteren want Reparob herstelt deze schade vakkundig voor u. Vaak nog gratis ook, omdat dit gedekt wordt door uw verzekering! Reparob is bij ons op de Paas Kampeermarkt aanwezig en u kunt bij hem ook terecht voor bijvoorbeeld reparatie van uw laminaatvloer thuis!

Kijk voor meer informatie op www.reparob.nl

BOVAG Onderhoud & Accessoires

Uiteraard zijn tijdens de Kampeermarkt ook de deuren van het servicecenter van Caravancentrum Karsten geopend. Heeft u vragen over BOVAG onderhoud aan uw caravan of camper? Of wilt u informatie over de inbouw of opbouw van accessoires? Meld u dan bij de mannen in de werkplaats!

Muziek

Beleving staat centraal tijdens de Kampeermarkt en een gezellig muziekje mag dus niet ontbreken! Daarom zal er tijdens de Kampeermarkt ‘live’ muziek worden gedraaid door DJ Barefaced Audacity. DJ Barefaced Audacity a.k.a. DJ BFA draait muziek waarbij toegankelijkheid en positieve energie de sleutelwoorden zijn. Hij combineert het beste van het verleden met de favoriete tracks van vandaag. Van Chick, James Brown, Aretha Franklin, KC & The Sunshine Band tot aan Daft Punk, Justin Timberlake & Bruno Mars. Kortom voor ieder wat wils! Zoals DJ BFA zelf zegt: "If it has a beat, I will make it move your feet".

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/barefacedaudacity

Van Ree Patat

Uiteraard is er ook aan de innerlijke mens gedacht. De snackwagen van Van Ree Patat zal op het evenement aanwezig zijn en hier kunt u vanaf 11:00uur terecht voor heerlijke zelfgemaakte patat en andere snacks. Een begrip in Hoorn!

Springkussen

Speciaal voor de kleine kampeerders is er een springkussen aanwezig zodat ze zich lekker kunnen uitleven, terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

Gebruikte Campers & Caravans

Uiteraard is de showroom van Karsten Caravanmakelaardij ook open en is het ruime aanbod gebruikte caravans en campers te bezichtigen. Wilt u alvast van te voren even kijken wat we zoal hebben staan? Kijk dan op www.caravanmakelaardij.nl

De Prijsvraag

Doe mee aan de Kampeermarkt prijsvraag en maak kans op leuke prijzen! Om te winnen moet u op de Kampeermarkt een aantal vragen beantwoorden en onder de deelnemers die de vragen goed hebben beantwoord worden leuke prijzen verloot. U maakt o.a. kans op een set caravanspiegels en enkele andere leuke prijzen!

Parkeren en Entree

Parkeren en entree is uiteraard GRATIS! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het Wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn. Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houdt u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen uiteraard geen overlast veroorzaken.

Kortom

Wat: Paas Kampeermarkt
Wanneer: Maandag 22 April; Tweede Paasdag
Hoe laat: Van 10:00-17:00uur
Waar: Caravancentrum Karsten, Noorderdracht 59a, 1696 AC Oosterblokker
Kosten: GRATIS!
Facebook Evenement: https://www.facebook.com/events/2556210094451646/
ilovekamperen.nl: https://ilovekamperen.nl/paaskampeermarkt-caravancentrum-blokker-2019/?fbclid=IwAR01nId1GkA3snXPa9hrv3DMRhic95WTlXQvN0ZbKOf-BnFwojtS7RNkO-w

 • Openingstijden Feestdagen 2022/2023

  Het is inmiddels alweer half december en daarmee nadert 2022 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 202 ...

  Lees meer
 • VACATURE: Word jij onze nieuwe Caravan- & Campermakelaar?

  Karsten Caravanmakelaardij is een unieke speler in de caravan en campermarkt. Wij waren de eerste échte caravanmakelaar in Nederland en zijn nu ruim 15 jaar actief als verkoopbemiddelaar voor caravans. Campers ...

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden 21, 22 en 23 mei 2022

  Geachte relatie, Via deze nieuwsupdate willen wij u graag op de hoogte stellen van aangepaste openingstijden en beperkte bereikbaarheid op vrijdag 20, zaterdag 21 en maandag 23 mei. Dit heeft mogelijk gevolgen ...

  Lees meer
 • Maandag 2de Paasdag gesloten

  Op maandag 18 april, 2de Paasdag zijn wij de hele dag GESLOTEN. Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten zijn. He ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?