Nieuwsbrief Januari 2020

Wij wensen u allereerst een gezond, gelukkig en recreatief 2020 toe! Zoals u van ons gewend bent informeren wij u via deze nieuwsbrief graag over de ontwikkelingen rondom ons bedrijf.

NIEUW: Zomer- en Wintertarief voor de BOVAG Onderhoudsbeurt
Ieder jaar is het bij ons in het zomerseizoen een drukte van jewelste. Iedereen wil weer met zijn kampeermiddel op pad dus dat het in de stalling druk is in deze tijd is niet meer dan logisch. Ook de verkoop van caravans en campers vindt meestal in het voor- en naseizoen plaats, dus dat het in de caravanmakelaardij druk is in deze tijd is ook logisch.

Wat wij minder logisch vinden, is dat de piek met BOVAG-onderhoudsbeurten in diezelfde periode ligt. Waarom zou u het onderhoud laten uitvoeren vlak voordat u weg gaat? Stel dat er iets besteld moet worden, zou dit zomaar een probleem kunnen worden. Uw kampeermiddel staat de hele winter bij ons onder dak, dus het zou toch veel logischer zijn om het onderhoud dan te laten doen? Zo weet u zeker dat u niet misgrijpt en dat hij op het moment dat u er mee weg wilt weer in perfecte conditie voor u klaar staat!

Daarnaast willen wij ons in de drukke zomerperiode vooral focussen op de spoedgevallen en het liefst niet op regulier onderhoud wat ook in de winter gedaan kan worden. Daarom hebben we besloten verschillende tarieven te gaan hanteren voor het zomer- en winterseizoen.

 

 

Zomer Tarief*

Winter Tarief*

BOVAG Onderhoudsbeurt

€ 260,- incl. BTW

€ 230,- incl. BTW

BOVAG Onderstelbeurt

€ 195,- incl. BTW

€ 175,- incl. BTW

BOVAG Camper Opbouwbeurt

€ 195,- incl. BTW

€ 175,- incl. BTW

 

 

Heeft uw caravan dit seizoen ook weer een BOVAG-onderhoudsbeurt nodig? Geef dit dan zo snel mogelijk door, want dan kunt u nog profiteren van het voordelige wintertarief en weet u zeker dat u dit seizoen weer veilig en onbezorgd met uw caravan op pad kunt! Bel voor een onderhoudsafspraak 0229-261635 of mail naar service@caravancentrumkarsten.nl.

Nieuwe softwarepartner!
Dit item stond vorig jaar ook in onze nieuwsbrief maar heeft door omstandigheden wat vertraging opgelopen. Wij hebben de laatste jaren al een goede slag gemaakt op het gebied van automatisering. Toch kan het altijd beter en in ons huidige pakket liepen wij tegen de nodige beperkingen aan. Daarom zijn wij samen met een aantal andere bedrijven die zijn aangesloten bij Topstallingen.nl op zoek gegaan naar een partij waarbij we gezamenlijk onze automatiseringswensen wél konden realiseren en die hebben wij gevonden! Wij zullen in januari/februari de overstap gaan maken naar dit nieuwe systeem en dit zal voor u gedurende het seizoen verschillende nieuwe mogelijkheden met zich mee brengen. Hierover later meer.

Prijsverhoging stalling
Wij zullen in onze prijzen voor het stalling jaar 2020 een inflatiecorrectie van 2,7% aan u doorberekenen. Deze is in de stalling factuur reeds verwerkt.

Meer nieuws..?
Like ons op Facebook! Wij communiceren veel nieuwtjes en informatie via onze Facebook pagina dus als u ons volgt bent u altijd up-to-date! www.facebook.com/caravancentrumkarsten         Tevens kunt u ons volgen op Twitter (@KarstenCaravans) en/of u aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief via onze website!

Nieuwsbrief ontvangen?