Nieuwsbrief Januari 2018

Allereerst wensen wij u graag een gezond, gelukkig en recreatief 2018! In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze vakantie, de nieuwe website en enkele andere zaken. Deze nieuwsbrief is in januari op papier meegestuurd naar alle klanten die nog van oudsher in januari hun stalling factuur ontvangen. Tegenwoordig lopen overeenkomsten vanaf de datum dat een object wordt binnen gebracht voor de stalling, dus veel mensen krijgen hun factuur pas later in het jaar. Daarom publiceren wij deze nieuwsbrief ook digitaal op onze website.

Wintersport 2018

In de week van 27 januari tot en met 3 februari zijn wij GESLOTEN! Wilt u uw object in deze week ophalen of terugbrengen? Laat dit dan vóór donderdag 25 januari aan ons weten. Wij zullen uw TAG activeren en zo kunt u ook tijdens onze vakantie uw object gewoon ophalen of terugbrengen.

In deze week zijn wij niet telefonisch bereikbaar en zullen wij ook de e-mail niet beantwoorden.

Nieuwe website www.caravancentrumkarsten.nl

Begin november is onze nieuwe website 'live' gegaan. De vorige website was verouderd en niet goed geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Tegenwoordig gebruikt men steeds vaker de mobiele telefoon of de tablet om zaken via het internet te regelen. Tevens geeft zoekmachine Google websites die mobiel vriendelijk zijn een betere ranking dan websites die dit niet zijn. Vandaar deze upgrade!

Uw object gebruiken of erbij na 1 oktober? Geef dit tijdig aan ons door!

Wilt u na 1 oktober nog bij uw object óf met uw object op pad? Dan dient u dit vóór 1 oktober aan ons door te gegeven! Wij beginnen namelijk vanaf 1 oktober met het wegzetten van de objecten voor de winterperiode en dit betekent dat ze vaak op enkele centimeters naast elkaar staan. De deur kan dan niet meer open en u kunt er niet meer bij. Tevens is een object uit de stalling halen vaak lastig omdat we ook de inrijpaden van de loodsen vol rijden. Zorg er dus voor dat u bij het terugbrengen van uw caravan of camper uw boiler heeft afgetapt, de accu is losgekoppeld/verwijderd en dat u geen spullen vergeet want na 1 oktober kunt u er tot 1 maart NIET meer bij!

BOVAG Onderhoudsbeurt 2018

Wij zijn in onze werkplaats alweer druk bezig met de onderhoudsbeurten voor het seizoen 2018. Veel mensen hebben namelijk al in het najaar doorgegeven dat ze de caravan voor het nieuwe seizoen weer gekeurd willen hebben. Dit is heel verstandig, want zo kunnen wij in de winter het onderhoud aan deze caravans uitvoeren en is de caravan zeker op tijd klaar.

Heeft uw caravan dit seizoen ook weer een BOVAG onderhoudsbeurt nodig? Dan adviseren wij u om dit tijdig aan ons door te geven. Zo weet u zeker dat u dit seizoen weer veilig en onbezorgd met uw caravan op pad kunt! Bel voor een onderhoudsafspraak 0229-261635 of mail naar service@caravancentrumkarsten.nl.

Prijsverhoging stalling

Na een jaar geen prijsverhoging te hebben doorgevoerd ontkomen wij er helaas dit jaar niet aan om een inflatiecorrectie van 1,5% in onze stallingprijzen aan u door te berekenen. Deze is in de ingesloten factuur reeds verwerkt.

Terugblik 2017

Wij kijken terug op een goed jaar waarin wij weer veel vernieuwingen hebben doorgevoerd en onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau hebben getild. Zo hebben wij ons haal- en brengplein vergroot en hier belijning op aangebracht. Ook hebben wij een nieuwe toegangspoort geplaatst met toegangscontrolesysteem en camerabewaking. Op deze ontwikkelingen hebben wij gelukkig veel positieve reacties mogen ontvangen. Daarnaast hebben we ook 2 nieuwe werknemers in dienst genomen. Niels is erbij gekomen ter ondersteuning in de caravanmakelaardij en Michel is full time werkzaam in ons servicecenter. Met ons team kijken wij er naar uit om u ook in het komende kampeerseizoen weer zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Meer nieuws..?

Like ons op Facebook! Wij communiceren veel nieuwtjes en informatie via onze Facebook pagina dus als u ons volgt bent u altijd up-to-date! www.facebook.com/caravancentrumkarsten. Tevens kunt u ons volgen op Twitter (@KarstenCaravans) en/of u aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief via onze website!

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?