Nieuwsbrief Januari

Allereerst wensen wij  u namens ons hele team graag een GEZOND EN RECREATIEF 2016! Wij zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In deze nieuwsbrief weer even de nodige updates voor het komende seizoen!

Wij zijn gesloten van 23 t/m 30 januari 2016!

In verband met een welverdiende vakantie blijft deze week de poort van het bedrijf dicht en zijn wij ook niet bereikbaar. Indien u in deze week uw object wilt gebruiken dient u deze uiterlijk vrijdag 22 januari op te halen. Vanaf 1 februari staan wij weer voor u klaar!

Bij ophalen/terugbrengen graag eerst melden!

De meeste mensen doen het al netjes, maar toch komt het nog regelmatig voor dat mensen zich 'vergeten' te melden bij de receptie als ze hun object komen ophalen of terugbrengen. Wij hebben uiteraard wel door dat het object wordt gehaald, maar het is voor ons overzicht en onze administratie niet handig. Daarom aan een ieder het verzoek: Alstublieft eerst melden bij de receptie voordat u uw object mee neemt!

Nieuwe software/actualiseren klantenbestand

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het implementeren van nieuwe software in onze bedrijfsprocessen. Daarom ziet uw factuur er anders uit en kan het zijn dat er een andere lengte op de factuur wordt vermeld. We hebben namelijk alle gegevens van ons complete klantenbestand geactualiseerd aan de hand van de RDW database en daarbij zijn diverse gegevens aangepast. Met de nieuwe software hopen wij efficiënter te kunnen werken en u nóg beter van dienst te kunnen zijn.
Om dit optimaal te kunnen doen verzoeken wij u om bij de eerste keer dat u weer bij ons komt dit seizoen even samen met ons uw gegevens te controleren en eventueel aan te vullen. Tevens kunt u dan aangeven of u in het vervolg uw factuur per post of per e-mail wilt ontvangen.

BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan

Wij hebben het momenteel heel druk met het uitvoeren van alle onderhoudsbeurten voor het komende seizoen. Mocht u uw caravan voor het seizoen 2016 ook gekeurd willen hebben dan adviseren wij u om dit tijdig aan ons door te geven. Zo weet u zeker dat u dit seizoen weer veilig en onbezorgd met uw caravan op pad kunt! Bel voor een onderhoudsafspraak 0229-261635 of mail naar service@caravancentrumkarsten.nl.

Paas Kampeermarkt

Het duurt nog even, maar noteer de datum alvast in uw agenda: maandag 28 maart 2016 organiseren wij weer ons jaarlijkse open huis en daarbij bent U natuurlijk ook van harte welkom! Na het enorme succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer een Paas Kampeermarkt organiseren! Hebt u dus nog oude kampeerspullen op zolder waar u vanaf wilt, of zoekt u juist nog iets voor uw kampeeruitrusting? Kom dan gezellig langs! Meer info volgt via onze digitale nieuwsbrief en onze Facebook pagina.

Prijsverhoging

Per 1 januari zullen wij in verband met de inflatie een prijsverhoging van 1% doorvoeren. Deze is in de ingesloten factuur reeds verwerkt.

Meer nieuws..?

Kijk dan op www.caravancentrumkarsten.nl en meld u aan voor onze nieuwsbrief! Tevens kunt u ons volgen op Twitter (@KarstenCaravans) en op Facebook: www.facebook.com/caravancentrumkarsten

 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer
 • Paas Kampeermarkt 2019 Update!

  Maandag 22 april is het alweer 2de Paasdag en dat betekent dat het traditiegetrouw weer tijd is voor de Paas Kampeermarkt! De Paas Kampeermarkt is ons jaarlijkse evenement waarbij particuliere verkopers gratis ...

  Lees meer
 • Maandag 22 april; Paas Kampeermarkt 2018

  Wil jij je caravan, camper, vouwwagen of tent verkopen? Of heb je nog kampeerinventaris waar je niets meer mee doet? Kom dan naar de Paas Kampeermarkt bij Caravancentrum Karsten! Caravancentrum Karsten organ ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2018 / 2019

  Met de feestdagen alweer voor de deur willen wij u bij deze graag informeren over onze kerstsluiting. Wij zijn zaterdag 22 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 gesloten. Dit geldt voor de caravans ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?