NIEUW! De Stalling Zeker Caravanverzekering

Deze week is er een nieuwsbrief per e-mail uitgegaan naar een deel van onze stallingklanten. Deze nieuwsbrief heeft betrekking tot de Stalling Zeker Caravanverzekering. Het kan zijn dat u ook een caravan bij ons in stalling heeft staan, maar dat u deze e-mail niet heeft gehad. Dit komt doordat wij onze stallingcontracten dit jaar gefaseerd hebben overgezet naar dit nieuwe softwaresysteem. Hierdoor loopt er dus nog een deel van de contracten in ons oude systeem en deze mensen hebben nu nog geen e-mail ontvangen. De laatste migratie van lopende contracten vindt uiterlijk 01-01-2021 plaats en dan draaien wij dus volledig op de Stalling Zeker software. Voor de stallingklanten die nog geen e-mail hebben ontvangen hebben wij de nieuwsbrief hieronder weergegeven.

Belangrijk nieuws van Caravancentrum Karsten

Beste relatie,

Wij hebben u al eerder geïnformeerd over het feit dat wij bezig waren met de integratie van een nieuw automatiseringssysteem dat voordelen zou opleveren voor ons, maar ook voor u. Met ingang van dit jaar is dit een feit en zijn wij overgestapt op het automatiseringssysteem van Stalling Zeker. Inmiddels is het nieuwe softwareprogramma volledig bij ons geïntegreerd en kunnen we gaan profiteren van de voordelen van het programma. Want wat gaat Stalling Zeker ons in 2020 brengen? Een mooi keurmerk! En voor u? De “eerlijkste caravanverzekering van Nederland”!

Keurmerk
Inmiddels is Stalling Zeker een netwerk van kwaliteitsstallingen die allemaal voldoen aan het Stalling Zeker Keurmerk. Stallingen die dit keurmerk willen halen moeten voldoen aan 15 strenge keuringseisen die allemaal tot doel hebben caravaneigenaren te garanderen dat hun kostbare bezit onder optimale omstandigheden wordt gestald.
 
Op 02-07-2020 is onze stalling door Stalling Zeker gekeurd en hebben wij het predicaat van 
4-sterren-stalling gekregen! 
 
Wat brengt Stalling Zeker voor u?
Doordat wij nu voldoen aan het Keurmerk Stalling Zeker kunnen onze klanten met een binnenstallingsplek gebruik maken van de Stalling Zeker Caravanverzekering. Kenmerken van “de eerlijkste caravanverzekering van Nederland”zijn:

  1. Voordelige basisdekking vanaf € 50,- per jaar.
  2. Betaal alleen allriskpremie voor de dagen dat uw caravan of vouwwagen buiten de stalling is terwijl u wel het hele jaar allrisk verzekerd bent.
  3. 5 jaar nieuwwaardedekking voor nieuwe of 3 jaar aankoopwaardegarantie voor occasion caravans en vouwwagens.
  4. 70% korting op de hagelschadedekking voor caravans met een hagelbestendig dak.
  5. Tot 20% no-claimkorting bij 4 schadevrije jaren of meer.

Hoe voordelig is de verzekering voor u?
Vraag hieronder geheel vrijblijvend een scherpe en persoonlijke offerte aan en ontdek wat u kunt besparen. Door op onderstaande knop te klikken komt u in het beveiligde deel van de Stalling Zeker offertemodule. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de bij ons bekende gegevens alvast voor u ingevuld. U hoeft deze gegevens alleen nog even te controleren en aan te vullen. 
 
Na het invullen van uw gegevens, ontvangt u van Stalling Zeker per mail een overzichtelijke en vrijblijvende offerte voor het verzekeren van uw caravan.

 

Vraag direct een offerte aan

 

Het kan voorkomen dat de mail met de offerte in uw spam folder terecht komt. Controleer deze daarom ook. Mocht u nog vragen hebben over uw offerte of mocht u binnen 2 werkdagen na het aanvragen van uw offerte nog geen mail van Stalling Zeker hebben ontvangen, neemt u dan telefonisch contact met Stalling Zeker op (085-130 67 40). Zij helpen u graag verder. 
 
Wij denken door de samenwerking met Stalling Zeker u nog beter van dienst te kunnen zijn en extra zekerheid en voordeel te kunnen bieden. Het systeem zal ons in de toekomst nog meer mogelijkheden voor een betere dienstverlening en andere voordelen gaan bieden. Dit is echter nog in ontwikkeling dus daarover volgt later meer informatie.
 
In deze moeilijke & bizarre tijd wensen wij u veel gezondheid toe!
 
Met vriendelijke groet,
Het team van Caravancentrum Karsten


Nieuwsbrief ontvangen?