Eerste nieuws-update!

Dit is de eerste nieuws-update op onze nieuwe website en zoals u wellicht al een beetje heeft mee gekregen is er de afgelopen maanden erg veel gebeurd binnen het bedrijf. Hierbij een kleine update.

De verbouwing is inmiddels zo goed als klaar. We moeten hier en daar nog wel wat zaken een plekje geven, maar we zitten inmiddels in ons nieuwe kantoor en de caravans van de afdeling makelaardij staan in de nieuwe verkoophal! Mooi op tijd voor de winter en vanaf nu kunnen caravankijkers ongeacht de weersomstandigheden altijd op hun gemak ons aanbod bekijken.

Met de afronding van de nieuwbouw is het ook tijd om de twee bedrijven Karsten Caravanstalling en Karsten Caravanmakelaardij nu echt met elkaar te integreren in het nieuwe Caravancentrum Karsten. Hiertoe zijn we momenteel druk bezig met de ontwikkeling van deze nieuwe website www.caravancentrumkarsten.nl en de ontwikkeling van nieuwe huisstijldragers als briefpapier, enveloppen, folders, etc. De oude huisstijl van de caravanstalling zal langzaam aan verdwijnen en alles wordt aangepast in de nieuwe huisstijl, die is gebaseerd op de huisstijl van de makelaardij.

Nieuw onderdeel van het Caravancentrum is de werkplaats waar we BOVAG onderhoudsbeurten willen gaan uitvoeren. Hiertoe dienen wij gediplomeerd BOVAG Keurmeester AMR (Afdeling Mobiele Recreatie) te worden en dat betekend dus dat we op cursus moeten. Deze cursus zal in december plaatsvinden en als de werkplaats dan ook af is kunnen we vanaf het nieuwe seizoen gecertificeerd onderhoud uitvoeren aan caravans, aanhangers en vouwwagens. Hiermee willen wij u als klant nog meer service en gemak bieden dan u al van ons gewend bent!

Tot slot is het inmiddels ook alweer november en dat houdt in dat de openingstijden voor het laagseizoen weer van kracht zijn. Vanaf 15 november tot 1 maart is de caravanstalling GESLOTEN en kunt u alleen op afspraak bij ons terecht. De afdeling makelaardij is alleen nog op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor bezichtiging of inbreng van caravans.

Tot zover deze korte update! Wij zullen u middels onze nieuwe website in de toekomst beter op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom het bedrijf dus u leest snel meer in onze nieuwsrubriek!

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?