Aangepaste openingstijden 21, 22 en 23 mei 2022

Geachte relatie,

Via deze nieuwsupdate willen wij u graag op de hoogte stellen van aangepaste openingstijden en beperkte bereikbaarheid op vrijdag 20, zaterdag 21 en maandag 23 mei. Dit heeft mogelijk gevolgen voor het ophalen van uw gestalde object.

Zaterdag 21 en maandag 23 mei zijn wij namelijk GESLOTEN. Dit betekent dat we op deze dagen niet telefonisch bereikbaar zijn en dat ook het kantoor gesloten is. Op deze dagen zullen wij ook geen objecten klaarzetten en opruimen. U kunt uw object op deze dagen wel ophalen, mits dit van tevoren is aangegeven.

OPHALEN OP ZATERDAG 21 MEI
Dit kan met de TAG van 08:00 tot 20:00uur, maar alleen als dit uiterlijk vrijdag 20 mei voor 12:00uur aan ons is doorgegeven.

OPHALEN OP ZONDAG 22 MEI
Dit kan met de TAG van 14:00 tot 20:00uur, maar alleen als dit uiterlijk vrijdag 20 mei voor 12:00uur aan ons is doorgegeven.

OPHALEN OP MAANDAG 23 MEI
Dit kan met de TAG van 08:00 tot 22:00uur, maar alleen als dit uiterlijk vrijdag 20 mei voor 12:00uur aan ons is doorgegeven.

OPHALEN OP DINSDAG 24 MEI
Wij zijn op dinsdag 24 mei weer gewoon aanwezig, maar moeten alle objecten dan in de ochtend klaarzetten. Ophalen kan dan vanaf 10:00uur, maar als er veel objecten moeten worden klaargezet dan kan het zijn dat uw object er later pas staat. Wij zullen ons best doen uw object zo snel mogelijk klaar te zetten en vertrouwen op uw begrip in deze situatie.

TERUG BRENGEN VAN UW OBJECT IN DIT WEEKEND
U kunt uw object in dit weekend wel gewoon terugbrengen tijdens de openingstijden van het haal- & brengplein. Met behulp van uw TAG kunt u de poort bedienen en u kunt uw object binnen het hek op één van de retourplekken plaatsen. Nu kan het echter zijn dat deze vol raken, aangezien er dit weekend dus niet wordt gereden. Wij vragen u dan uw object op een andere plek langs de kant van het plein, of twee objecten achter elkaar in één vak te plaatsen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

Hartelijke groeten,

Het team van Caravancentrum Karsten

 • Donderdag 5 oktober vanaf 11:00uur GESLOTEN!

  Geachte relatie, Wij zijn donderdag 5 oktober 2023 vanaf 11:00uur gesloten in verband met ons bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit betekent dat de werkplaats, het kantoor en de caravanma ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2023: Gesloten

  Op Koningsdag, donderdag 27 april a.s. zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakelaardij gesloten z ...

  Lees meer
 • Openingstijden Feestdagen 2022/2023

  Het is inmiddels alweer half december en daarmee nadert 2022 zijn einde. Daarom willen wij u bij deze graag informeren over onze Kerstsluiting. Wij zijn vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 202 ...

  Lees meer
 • VACATURE: Word jij onze nieuwe Caravan- & Campermakelaar?

  Karsten Caravanmakelaardij is een unieke speler in de caravan en campermarkt. Wij waren de eerste échte caravanmakelaar in Nederland en zijn nu ruim 15 jaar actief als verkoopbemiddelaar voor caravans. Campers ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?