2de Paasdag: Kampeer Experience

Maandag 21 april; 2de Paasdag openen wij onze deuren voor de tweede editie van de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! Bezoekers kunnen het uitgebreide caravanaanbod bekijken en zich laten informeren en inspireren door de producten en diensten van diverse partners en leveranciers uit de branche.

Vorig jaar hebben we de Kampeer Experience voor het eerst georganiseerd om mensen te laten zien dat we tegenwoordig meer zijn dan alleen maar een caravanstalling. Het evenement werd vorig jaar goed bezocht en zowel de bezoekers als onze deelnemende partners waren enthousiast. Daarom is besloten om de Kampeer Experience dit jaar weer te organiseren.

Werkplaats informatie en demonstraties i.s.m. Eurocarafans & Triorep

De deuren van onze eigen werkplaats zullen tijdens de Kampeer Experience voor u geopend zijn.  Hier kunt u terecht voor al uw vragen en informatie over BOVAG caravan onderhoud en tevens zal er informatie te krijgen zijn over onder andere Tyron Flat Tyre Protection van Triorep. Ook Eurocarafans, onze partner voor schadeherstel, is in de werkplaats aanwezig om u informatie te geven over caravan- en camperschade herstel.

Moverdemonstraties i.s.m. Caravanmovershop.nl

Overweegt u een nieuwe mover aan te schaffen of wilt u hier gewoon graag eens wat meer over weten? Laat u tijdens de Kampeer Experience dan informeren door het team van Caravanmovershop.nl. Zij weten alles van de verschillende merken en typen movers die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook voor vragen over accu´s en acculaders kunt u bij ze terecht.

Wilt u graag zelf eens ervaren hoe het is om met een mover te manoeuvreren? Dan is dit uw kans! Er zullen namelijk diverse demonstratiemodellen gemonteerd aanwezig zijn en zo kunt u zelf bepalen welke mover het beste bij u past.

E-Bike demonstraties i.s.m. Dave Tweewielers

We zien ze steeds vaker, in het dagelijkse straatbeeld en op de verschillende kampeer en caravan beurzen. Daarom dachten wij dat ze ook bij ons niet mochten ontbreken, de E-Bikes of wel Elektrische fietsen. Om u kennis te laten maken met de E-Bikes hebben wij onze lokale Fietsspecialist Dave Tweewielers gevraagd de E-Bike demonstraties te verzorgen.

Heeft u dus vragen over elektrische fietsen of wilt u graag eens een proefritje maken? Meldt u dan bij het team van Dave Tweewielers en zij zullen u van dienst zijn.

Matras op maat

Heeft u uw caravan of camper al een aantal jaar en beginnen de matrassen wat slechter te worden? Slaapt u niet meer prettig en mist u het comfort van thuis? Dan is het raadzaam om eens te kijken wat Matras Op Maat voor u kan betekenen.

Zij leveren op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen voor caravans en campers, maar ook oplegmatrassen en andere toebehoren. Heeft u een bed met schuine rand? Geen probleem, dit wordt voor u kosteloos aangepast. Het team van Matras op maat vertelt u hier graag alles over!

SafeFill

Met de veilige lichtgewicht LPG Gasfles van SafeFill komt u nooit meer voor onaangename verrassingen te staan. U kunt de fles zelf vullen bij een LPG tankstation en met de juiste vulnippels kan dat ook in het buitenland. Bovendien bent u vaak ook nog een stuk goedkoper uit!

Interesse? Hans vertelt u graag over de vele voordelen en uw besparing met de SafeFill LPG gasfles.

Reparob

U kent het vast wel, u komt op de plaats van bestemming aan en opent een bovenkastje in de keuken van uw caravan of camper. In een onoplettend moment valt de pot pindakaas die door het rijden is verschoven uit het kastje bovenop uw aanrechtblad. Gevolg, een lelijke beschadiging. Zonde! Maar geen paniek, Reparob heeft de oplossing!

Reparob is gespecialiseerd in het herstellen van kleine opstal- en inboedelschades op locatie door geheel Nederland. Denk hierbij dus aan reparaties van aanrechtbladen, marmoleum en vinyl vloeren, maar ook laminaat. Reparob vertelt u hier graag alles over!

Pakeencamper.nl

Van alle mensen die een nieuwe of gebruikte camper kopen heeft slechts 3% voor de aankoop ooit een camper gehuurd (Bron NKC ledenonderzoek). Dit betekend dat 97% een camper koopt, zonder te weten of de betreffende camper wel bij hun wensen past. Het resultaat is dat men achteraf tot de conclusie komt dat ze toch beter een andere camper hadden kunnen kopen.

Om dit te voorkomen is het raadzaam om voor aanschaf eerst eens verschillende typen campers te huren, zodat u kunt kijken wat het beste bij u past. Maar ook als u graag eens met een camper weg wilt en geen geld heeft voor de aanschaf van zo´n dure camper, is huren een goed alternatief.

Voor alle informatie over het huren van een camper kunt u bij Pakeencamper.nl terecht. Zij verhuren verschillende compleet uitgeruste campers en geven u hierover graag advies.

Adventure Trailers

Adventure Trailers is een nieuw en uniek concept dat zich richt op avontuurlijke kampeer vakanties waarbij de motor, quad, kayak, surfplank of mountainbike in de caravan kan worden meegenomen. Ervaar de vrijheid en het avontuur dat een vakantie met een speciaal ingerichte Adventure Trailer u biedt! Het team van Adventure Trailer informeert u graag over de mogelijkheden.

JC-Karsten Caravanverhuur

Wilt u graag met een caravan op vakantie, maar heeft u geen zin om er zelf eentje aan te schaffen? Dan is huren een hele goede optie! Bij JC-Karsten Caravanverhuur kunt u terecht voor verschillende modellen huurcaravans tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u tijdens de Kampeer Experience bij John terecht.

Karsten Caravanmakelaardij

Uiteraard is gedurende de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij geopend voor bezichtiging van het uitgebreide aanbod van gebruikte caravans.

Springkussen

Op een dag met verschillende activiteiten mogen we uiteraard ook de jonge kampeerders onder ons niet vergeten. Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Vandaar dat we speciaal voor de kids een springkussen zullen plaatsen zodat die zich lekker kunnen uitleven terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

Parkeren en Entree

Parkeren en entree is uiteraard gratis! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn.

 

 

Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houdt u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen uiteraard geen overlast veroorzaken.

Kortom

Wat: Caravancentrum Karsten Kampeer Experience
Wanneer: Maandag 21 April; Tweede Paasdag
Hoe laat?: Van 10:00-17:00uur
Waar: Caravancentrum Karsten, Noorderdracht 59, 1696 AC Oosterblokker
Kosten? : Gratis!

Graag tot ziens op de tweede Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! U komt toch ook?

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?