2de Paasdag: Caravancentrum Karsten Kampeer Experience!

Maandag 1 april; 2de Paasdag is het zover, dan zijn bij ons de deuren geopend voor onze allereerste Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! Wij willen u als bezoeker op deze dag de gelegenheid bieden om het uitgebreide caravan aanbod van Karsten Caravanmakelaardij te bekijken en u te laten informeren en inspireren door de producten en diensten van diverse partners en leveranciers uit de branche. 

Aangezien wij als caravancentrum tegenwoordig een veelzijdig bedrijf zijn, wilden wij graag eens wat meer doen dan alleen maar open zijn voor bezichtiging van caravans. Wij willen u graag een veelzijdig product en dienstenaanbod voorschotelen in de vorm van een beleving, waarbij u in sommige gevallen zelfs actief kunt deelnemen aan demonstraties en de producten zelf kunt uitproberen.

Met de opzet van de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience zijn wij hier in samenwerking met diverse collega´s en leveranciers goed in geslaagd. Wij zullen u hieronder een overzicht geven van wat er zoal te doen zal zijn.

Werkplaats informatie en demonstraties i.s.m. Eurocarafans, Triorep & BBA Duiven

De deuren van onze eigen werkplaats zullen tijdens de Kampeer Experience voor u geopend zijn en hier kunt u terecht voor al uw vragen en informatie over BOVAG caravan onderhoud. Tevens zullen er demonstraties zijn van o.a. het Floë water aftapsysteem van BBA-Duiven en van Tyron Flat Tyre Protection van Triorep. Ook Eurocarafans, onze partner voor schadeherstel, is in de werkplaats aanwezig om u informatie te geven over caravan- en camperschade herstel.

Rijdemonstraties i.s.m. ANWB Rijopleidingen

Op ons buitenterrein zal een team van ANWB Rijopleidingen aanwezig zijn om u informatie te geven over het rijden met een caravan of aanhanger. Tevens heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van ANWB rijinstructeur Nico Lever ervaring op te doen door 20 tot 30 minuten met een auto/caravan combinatie de weg op te gaan. Nico zal u dan onderweg wijzen op verschillende belangrijke aspecten die u in de gaten moet houden en oefent dan ook een stukje achteruit rijden.

Heeft u hier interesse in? Dan kunt u zich alvast voor een proefrit aanmelden via info@caravancentrumkarsten.nl. Het aantal plaatsen voor deze mini caravantraining is namelijk beperkt.

Moverdemonstraties i.s.m. Caravanmovershop.nl

Overweegt u een nieuwe mover aan te schaffen of wilt u hier gewoon graag eens wat meer over weten? Laat u tijdens de Kampeer Experience dan informeren door het team van Caravanmovershop.nl. Zij weten alles van de verschillende merken en typen movers die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook voor vragen over accu´s en acculaders kunt u bij ze terecht.

Wilt u graag zelf eens ervaren hoe het is om met een mover te manoeuvreren? Dan is dit uw kans! Er zullen namelijk diverse demonstratiemodellen gemonteerd aanwezig zijn en zo kunt u zelf bepalen welke mover het beste bij u past.

E-Bike demonstraties i.s.m. Dave Tweewielers

We zien ze steeds vaker, in het dagelijkse straatbeeld en op de verschillende kampeer en caravan beurzen. Daarom dachten wij dat ze ook bij ons niet mochten ontbreken, de E-Bikes of wel Elektrische fietsen. Om u kennis te laten maken met de E-Bikes hebben wij onze lokale Fietsspecialist Dave Tweewielers gevraagd de E-Bike demonstraties te verzorgen.

Heeft u dus vragen over elektrische fietsen of wilt u graag eens een proefritje maken? Meldt u dan bij het team van Dave Tweewielers en zij zullen u van dienst zijn.

Matras op maat

Heeft u uw caravan of camper al een aantal jaar en beginnen de matrassen wat slechter te worden? Slaapt u niet meer prettig en mist u het comfort van thuis? Dan is het raadzaam om eens te kijken wat Matras Op Maat voor u kan betekenen.

Zij leveren op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen voor caravans en campers, maar ook oplegmatrassen en andere toebehoren. Heeft u een bed met schuine rand? Geen probleem, dit wordt voor u kosteloos aangepast. Het team van Matras op maat vertelt u hier graag alles over!

Pakeencamper.nl

Van alle mensen die een nieuwe of gebruikte camper kopen heeft slechts 3% voor de aankoop ooit een camper gehuurd (Bron NKC ledenonderzoek). Dit betekend dat 97% een camper koopt, zonder te weten of de betreffende camper wel bij hun wensen past. Het resultaat is dat men achteraf tot de conclusie komt dat ze toch beter een andere camper hadden kunnen kopen.

Om dit te voorkomen is het raadzaam om voor aanschaf eerst eens verschillende typen campers te huren, zodat u kunt kijken wat het beste bij u past. Maar ook als u graag eens met een camper weg wilt en geen geld heeft voor de aanschaf van zo´n dure camper, is huren een goed alternatief.

Voor alle informatie over het huren van een camper kunt u bij Pakeencamper.nl terecht. Zij verhuren verschillende compleet uitgeruste campers en geven u hierover graag advies.

Karsten Caravanmakelaardij

Uiteraard is gedurende de Caravancentrum Karsten Kampeer Experience de verkoopruimte van Karsten Caravanmakelaardij geopend voor bezichtiging van het uitgebreide aanbod van gebuikte caravans. In de verkoopruimte is tevens een showmodel van de bekende oppompbare Karsten Voortent aanwezig. Dit in samenwerking met onze collega´s van Karsten Tenten BV in Zwaag.

Springkussen

Op een dag met verschillende activiteiten mogen we uiteraard ook de jonge kampeerders onder ons niet vergeten. Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Vandaar dat we speciaal voor de kids een springkussen zullen plaatsen zodat die zich lekker kunnen uitleven terwijl papa en mama zich in alle rust voorbereiden op de volgende vakantie.

Parkeren en Entree

Parkeren en entree is uiteraard gratis! We hebben op ons eigen terrein en aan de overkant van de weg gelegenheid om te parkeren. Mocht dit nou vol raken, dan verzoeken wij u vriendelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein van het kinderdagverblijf verderop, of op het wijzenddijkje. Parkeren bij Molen de Krijgsman is NIET toegestaan, aangezien die plaatsen voor hun eigen gasten bestemd zijn.

 

 

Uiteraard mag u ook op de parkeerhavens langs de Noorderdracht zelf parkeren, maar houd u alstublieft rekening met onze buren en de algemene verkeersveiligheid. Wij willen uiteraard geen overlast veroorzaken.

Kortom

Wat: Caravancentrum Karsten Kampeer Experience
Wanneer: Maandag 1 April; Tweede Paasdag
Hoe laat?: Van 10:00-17:00uur
Waar: Caravancentrum Karsten, Noorderdracht 59, 1696 AC Oosterblokker
Kosten? : Gratis!

Graag tot ziens op de allereerste Caravancentrum Karsten Kampeer Experience! U komt toch ook?

 • 2de Pinksterdag 2019

  Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste openingstijden op maandag 11 juni; 2de Pinksterdag. CARAVANSTALLING & WERKPLAATS De stalling en de werkplaats zijn op 2de Pinksterdag GESLOTEN! OPHALEN ...

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag 2019

  CARAVANSTALLING & WERKPLAATS: De stalling en de werkplaats zijn op Hemelvaartsdag GESLOTEN! CARAVAN OPHALEN OF TERUGBRENGEN NAAR DE STALLING: De poort van het haal en breng plein is wel geopend van 09:00 ...

  Lees meer
 • Koningsdag 2019!

  Op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. vieren wij feest en zijn wij de hele dag GESLOTEN! Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zowel het kantoor, als ook de werkplaats en de caravanmakel ...

  Lees meer
 • Halen & Brengen in het Paasweekend

  Zoals u wellicht al had meegekregen zijn wij tijdens het Paasweekend druk met onze Paas Kampeermarkt. Omdat wij ons buitenterrein op zondag 21 april inrichten voor de Paas Kampeermarkt welke de volgende op maan ...

  Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?